| alinutz911 a întrebat:

Buna ziua TPU! De vreo 3 saptamani am o staredepresiva sau anxioasa nu stiu sigur dar numai am chef de nimic nu imi vine sa fac altceva decat sa ma gandesc cum sa scap de starea asta ca sa pot fi fericit din nou. Oare starea mea sa fie asa datorita faptuli ca odata cu starea aceasta am facut o gastrita? Sau se poate sa fie pe baza hormonala tinand cont ca numai am libidou deloc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Sara1000 a răspuns:

Buna! Calmeaza-te! Bea un ceai cald sau mergi la un psiholog! Incearca sa vorbesti cu cineva drag: Mama, tata, sora ( daca ai ) frate ( daca ai ). Si daca ai un frate sau o sora treuie sa fie mai mari, pentru ca daca vorbesti cu cei mici, esti varza! Deci sper ca te-am ajutat si te rog sa imi dai fundita! Succes!

2 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Si un sfat medical de ce nu ceri?
Gastrita o tratezi? ai un tratament/un regim?
Poate ar fi indicat sa vorbesti si cu un prieten sa te mai descatusezi.
O seara bunahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Psiholog.