Mergi la un medic dentist. E posibil fie sa ai o infectie pe care nu o tratezi DECAT in cabinetul stomatologic, fie iti creste o măsea de minte. Măselele astea mai au darul de a da asemenea dureri cu tot cu ureche. Vezi care e situatia ta si urmează tratamentul recomandat de medic. Multa sănătate!
Am fost azi la ORL...Mi-a indesat in ureche printr-o carpa tot felul de medicamentele apoi mi-a facut spalatura unde mi-a iesit nisip, par, etc...Acum nu mai am nimic la urechea dreapta dar ma mai doare gatul, incepe sa-mi treaca si pe partea maselei.E okey, inca iau tratament si tratamentul este acelasi augumentin antiobiotin, nu l-a schimbat ca deja luam si era bun, alcool boricat si ciprofloxacin care il aveau si ei acolo ca nu se mai gaseste ciplox cum am zis si mi-a mai adaugat nurofen si omeprazol inflamatorii.Multumesc pentru ajutor, sanatate la toata lumea!
Medicamente expirate? loool )) Sper ca nu esti atat de destept/a incat sa iei nu?
Bun.iar pentru durerea de ureche ai putea cel mai bine sa vizitezi ORL-ul, sau un remediu ciudat, dar ai fi surprins cat de bun este ar fi fumul de tigara . Bafta!