| Habarnuamcenumepum a întrebat:

Bună ziua TPU, eu consum apă carbogazoasa întotdeauna, pe scurt în loc de apa simpla consum doar apa carbogazoasa, asta imi poate afecta într-un fel sănătatea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Floridori a răspuns:

Nu exista studii din care sa rezulte ca ar afecta cu ceva, din contra, pare sa ajute digestia, dar in cazul unor afectiuni sau conditii medicale, medicul tau ti-ar putea sugera sa nu o consumi in cantitati mari.

6 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Dacă te duci să îți faci o ecografie, îți va spune doctorul că ești plin de gaze și nu vede nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e deloc sanatos.
Trebuie sa bei si apă simplă.

| LaviniuA a răspuns:

Te poate balona daca bei multa de-o data. In rest, nu cred ca genereaza probleme.

| doctorandus a răspuns:

Referitor la sanatate: nu cred ca exista probleme. Daca-ti spune cineva ca da, intreaba-l daca cercetarile pe care le citeaza el sunt indexate pentru MEDLINE.

| Frank51 a răspuns:

Da, pe lângă că ești plin după masă, te balonezi de la apă. Pot să apară disconforturi și dureri după mult timp, mă refer peste 10 ani de consum.

| Mihai1357 a răspuns:

De la apa carbogazoasa poti doar sa te balonezi si sa ai dureri de stomac. Nu iti afecteaza nici calciul din oase, nici rinichii.