anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna Ziua TPU. In urma cu 30 min cand m-am trezit imi batea inima tare cu palptitatii si apoi din aceasta cauza a aparut senzatia de frica mare apoi dupa ce au mai trecut am facut nevoile mari la toaleta ce poate fi apoi a inceput sa imi curga nasu si sa stranut ce este posibil sa am am 14 ani ii fac peste 6 zile inaltime 1.65 si greutatea nu stiu dar sunt slabut nu sufar de nicio boala cu inima ce poate fi? si din orice acum imi vine frica si precizez ca iau si acum tratament cu calciu de 1 gram si caderea a fost pe 21 iunie + ca doctorul meu a zis ca am si spasmofilie. asta tot atunci pe 21 iunie

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Andrei233 a răspuns:

Hmm,senzatie de frica zici? Suna a atac de panica.Nu ar strica un tratament de psihoterapie.E posibil sa ai nivelul scazut de calciu, iar asta sa duca la spasmofilie, dar ma cam deruteaza bataile tale de inima si frica.Eu raman la parerea ca e doar un atac de panica.

| FaraSperantaSEN a răspuns:

Mie dese ori de exemplu cand sunt afar si patzesc cv si ma intorc acas si "ar fi zii de scoala" stau acasa si atunci mi se face rau pentru ca eu CRED
Tocmai frica te face uneori sa-ti fie rau
Incearca sa te calmezi

| popeasca a răspuns:

Cred ca a fost un atac de panica. Iti aduci aminte, ai visat cumva ceva urat?

| TuttyFk a răspuns:

P : s precizez ca in rest nu am niciun simptom ce mai aveam senzatia ca nu am aer dar doar daca puneam mana la nas sau la gura

| TuttyFk a răspuns:

Posbiil dar ma si inteapa in spate sus la umar dar incet nu rau. acum bate parca mai incet dar restul mi-au zis ca e normal am eu impresia.