| Nicoletaxyz a întrebat:

Buna ziua TPU

M-am operat de apendicita fix de o saptamana, azi mi-a scos firele, totul ok, merg linistita, nu ma doare nimic, decat cand ma intind rolling on the floor ok.

Vreau sa stiu daca pot sparge seminte.

Asistenta azi mi-a zis ca nu am voie fasole, varza si mazare si am intrebat-o daca chips-uri pot consuma si a repetat acele 3 legume pe care nu le pot consuma, dandu-mi de inteles ca am voie.

Eu am mai consumat bucatele de ciocolata, pufuleti, si am mancat cam multisor. (stiind ca regimul e un pic mai strict, adica, nu mi-a zis medicul ce sa consum si ce nu, decat in 5 zile..in rest, nu, si oricum nu am intampinat probleme)

Nu vreau sa agravez ceva, ma simt super ok acum, dar chiar vreau sa stiu daca pot sparge seminte (nu inghit coaja)

Multumesc anticipat
Utilizator

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Stai linistita macar o luna de zile. Ai o rana in interior si si acolo se vindeca mai greu. Si la multi ani de mos Nicolae!

| cezar003 a răspuns:

Avertisment.din moment ce ai scos catalizatorul nu mai conteaza ce benzina bagi, trece prin stomac dar motorul are o durata de viata mai scurta, nu ma intind

| cezar003 a răspuns:

Alta placere nu exista decat sa bagi seminte si chestii care trebuiesc purificate?

| Andreeas_Andreeas_1997 a răspuns:

La mulți ani fericiți, Nicoleta! happy

| Gurita_Eliza_Cristina_1995 a răspuns:

Da... Poti