| jokerman123 a întrebat:

Buna ziua TPU! Ma puteti ajuta si pe mine va rog frumos,as dori sa slabesc,imi puteti spune va rog dintre L-CARNITINA SI GERMENI DE GRAU,care produs este mai sanatos si mai eficient? Va multumesc, dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| JASMYNA88 a răspuns:

Offf...e vara, e cald si pofta de mancare dispare si setea creste. incearca sa te folosesti de asta si vei slabi. poti merge la piata sa iti cumperi tarate de grau, pe care le fierbi sau le speli bine bine si le manaci cu iaurt, asta pentru fibre, sau pur si simplu sa cumperi cereale din musli. nu are rost sa incerci sa iei pastile sau alte produse pentru ca au efectul de yo-yo..acum slabesti, luna viitoare pui inapoi, ba chiar mai mult. eu am incercat si stiu ce spun. iti urez bafta!

| mymisa a răspuns:

L-carnitina