Dacă cel pe care-l iubeşti vrea să vă mutaţi împreună şi şă păstrezi copilul, cred ca aşa trebuie să faci.Iar ce zice lumea contează mai puţin, nu cu lumea vei trăii în viitor.
Eu cred ca nu esti insarcinata te simti mai diferit pentru ca corpul tau sufera ceva transformari dupa inceperea vietii sexuale
Buna Diana,
Acum moravurile s-au schimbat destul de mult. Gura lumii nu mai e asa de sonora ca in trecut si nici jena, rusinea de a avea un copil de foarte tinara, nefiind casatorita.
Mai ales ca e vorba de o relatie la vedere si de durata sint sigura ca si parintii tai vor fi mai intelegatori. Oricum ei te vor sustine pina la urma, chiar daca in prima faza se vor gindi la ce ai spus tu" ce se alege de studii?".
Esti inca eleva? Aici ar fi o problema dar e rezolvabila cu discretia si ingaduinta scolii unde inveti.
Daca te gindesti pentru mai departe, pentru facultate, stii ca acum toata lumea face facultatea. Pentru ca asta nici nu mai e ceva performant si nici admiterea nu mai e grea. O sa poti sa ti le continui si peste un an ( in paralel ar fi cam greu).
E o decizie curajoasa si frumoasa si sper sa ramina asta .
Pai daca e totus serios se poate sa-l pastrezi insa copilul nu inseamna ca nu-ti poti continua studiile, o sa inveti acasa, o sa dai bacul extern si o sa mergi la facultate fara frecventa
Daca el iti este alaturi si tu te simti in stare sa cresti un copil, din inima iti spun: pastreaza-l. Parintii tai probabil vor fi suparati pe tine ca ai permis ca asa ceva sa se intample, dar daca chiar te iubesc, iti vor fi alaturi si te vor ajuta. Nu conteaza ce spune lumea, conteaza ce consideri tu ca e just sa faci. Iti doresc o viata frumoasa si un bebe frumos [daca chiar esti insarcinata].