Parerea mea e ca esti destul de derutat, ba te apasa/ doare in fosa iliaca (si nu specifici in care) ba ti-e frica de cancer testicular...
Parerea mea e ca nu trebuie sa-ti mai cauti boli cu lumanarea, daca ceva te supara mergi la medicul de familie, ca de aia il ai si de aia primesti salariu si vezi ce zice el, nu iti cauta bolile pe net pentru ca orice simptom o sa scrii primul raspuns de pe google o sa fie "cancer..."
Multa sanatate.
In zona fosei ilice stangi.
Si nu am salariu sunt student...
Primeste* salariu... Imi cer scuze.
Fosa iliaca nu are treaba cu testicolul. Si in fosa iliaca stanga nu e decat colonul (partea terminala din el, mai exact sigmoidul), problemele de colon ar trebui sa fie insotite si de alte simptome precum diaree, durere, constipatie, sange proaspat in scaun.
Depinde si cat de profunda e durerea/disconfortul. Daca e doar superficial poate fi o intindere sau ceva, daca e mai profunda e colonul. Sunt multe variabile care trebuie luate in considerare atunci cand pui un diagnostic, de aceea trebuie sa mergi la medic, pe net e aproape imposibil.
Multa sanatate.
Nu e cv grav adic nu am sangerari etc etc doar o simpla durere ca la febra musculara dar nu foarte tare mai putin decat suportabila o apasare deci e posibil sa fie o intindere cred