| Alexandru7890 a întrebat:

Bună ziua TPU revin cu o problema.Eu am 16 ani ma spăl în fiecare zi înainte sa plec la scoala pe par.De 2 zile mi-a apărut ceva negru în ureche sau cel puțin o coaja asa care ma doare la atingere.Eu mereu când ma usuc cred ca mai rămâne apa în ureche sau ceva.Am mai avut problema asta acum 1 luna mi am rupt o cu unghia a curs mult sânge dar a trecut.Ce este ce pot face? Nu ma doare urechea nu am nimic.A știu când făceam inot îmi apăreau în ambele urechi asa ceva

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Mergi la un medic ORL, pentru consultatie!

| darrio2007 a răspuns:

Te-ai ranit cu unghia in ureche. Este cheag de sange.
Evita sa mai faci asta.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

In primul rand nu e bine sa te speli pe cap inainte sa iesi din casa. Mai ales iarna, pe frig! Te poti imbolnavi, poti avea complicatii.

Pt orice problema la urechi mergi la ORL. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.

Ce descrii tu nu e deloc bine, aduce a infectie si risti sa iti pierzi auzul. Mergi urgent la doctor si urmeaza sfaturile de ingrijire a urechii! Ia pe unul din parinti de mana sa te duca la medic.

| Alexandru7890 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Repede orice durere mers la medic.Altadata nu mai îmi comenta și lasă ma în pace.Bine ca nu am infectie și în cwr sa mi tai tu mie furunculul din cwrr

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Alexandru7890):

Tu intrebi de mai bine de o luna despre caria din gura, incat a ajuns "sa pulseze".
Ai infectii in zona capului! Consultatiile sunt gratuite, iar tu refuzi sa mergi la medic. Nu ai nici un fel de scuza! E fix problema ta!