anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua TPU. Sambata noapte fiul meu de 18 ani a varsat de 6 ori (mancase niste oua umplute care am presupus ca nu i-au picat bine). Tin sa mentionez ca ultima oara cand mai vomitase se intamplase acum vreo 4 ani. Urmatoarea zi a primit tratament pentru greturi dar mai tarizu a inceput sa il doara in piept si urechile. A patit cineva asa ceva? Se intampla din cauza varsaturilor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Alexul99 a răspuns:

Cel mai indicat este sa mergeti la medicul de familie, doar un medic este in masura sa va spuna exact.

| MsBendover a răspuns:

Cel mai probabil nu au legatura una cu alta, varsaturile pot fi provocateur de toxiinfectie insa nu afecteaza sistemul respirator sau vreun organ donation zona capului. Exista Doua sccenarii : a luat o raceala say viroza de-o data cu greturile, sau are vreo bacterie, vreun stafilococ CE daca nu e tratat la timp poate fi fatal, recomand vizita la doctor chiar daca situatia pare sub control

| AnaM007 a răspuns:

Cel mai bine mergeti la medic. Exis risc de deshidratare, caz in care este nevoie de rehidratare pe cale intravenoasa.

| Claudiu1905 a răspuns:

Daca manca ceva rau vomita o data si gata, e ceva care cere consult medical, probabil ca nu e grav dar daca nu e tratat nu se vindeca de la sine

| AcelTipMisto a răspuns:

Astea sunt semne ca ar putea fi gravid, dar nu e garantat. Exista de asemenea si sansa sa fie doar un excelent actor care vrea doar sa scape de scoala. (Sper ca e gravid)

| OoBunnyoO a răspuns:

Daca a vomitat de sase ori, este normal ca a doua zi sa il doara pieptul si plamanii, uneori chiar si capul, poate chiar si urechile.

Cand vomitam, corpul face anumite miscari cu care nu este obisnuit si exista o presiune foarte mare pe muschii pieptului, ai spatelui si in special pe venele capului.

Eu daca am o indigestie si vomit de cateva ori, doua, trei zile dupa am dureri intercostale si toata fata imi este rosie pentru ca am o gramada de capilare la nivelul fetei care mi s-au spart la momentul respectiv.

La el este posibil ca presiunea sa fi fost pusa mai mult in zona urechilor.

Daca nu ii trece in cateva zile, atunci este momentul sa il duci la doctor, insa pana atunci nu cred ca este o problema. Ai grija ca zilele astea sa consume multe lichide si sa se odihneasca putin.

| CuriousStuff a răspuns:

Cum a zis Bunnyo, durerea in piept e perfect normala dupa un episod de varsaturi. Sa consume multa apa si sa nu mai manance oua umplute. Daca incepe din nou sa verse fara sa manance acele oua mergeti (din nou) la medic. Ar putea sa fie altceva.
Multa sanatate.