| doaranonim2017 a întrebat:

Bună ziua tuturor! Am 20 de ani și de ceva vreme încep din ce în ce mai des să manifest pierderi de memorie și nu am putere de concentrare. De exemplu: îmi amintesc anumite lucruri din trecut, dar nu îmi aduc aminte ce am făcut azi dimineață sau ce am făcut ieri... Într-adevăr, nu sunt deloc inteligent (nu știu nici măcar tabla înmulțirii sau a împărțirii, atât de prost sunt eu la 20 de ani), nu mi-am antrenat niciodată memoria și nu am citit cărți la viața mea și totuși... oare despre ce poate fi vorba?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Eduard619 a răspuns:

Chiar tu ti-ai raspuns la intrebare nu ti-ai antrenat memoria si acum iti e mult mai greu.
Gandeste-te ca mergi la sala si prima data faci febra musculara...e cam asa si cu memoria si gandirea.

| Violleta2022 a răspuns:

Lipsa de atentie, asta este explicatia.
daca ceva nu te intereseaza, este nromal sa treci cu vederea peste ea si sa nu-ti mai aduci aminte.
Dar daca faci exercitii de antrenare, cu siguranta ii vei aduce aminte.