Probabil nu este un fetiș.
Majoritatea bărbaților care își lasă unghiile lungi cântă la chitară clasică explicația fiind simplă corzile pișcă pielea.
Alții poate au anumite probleme și le lasă să crească pentru regenerare. Am înțeles că unii bărbați care fumează mult folosesc chiar ojă neagră pentru acoperirea culorii gălbui a unghiilor.
Dacă ceva ți-a căzut peste unghii din nou este greu să le tai, unii așteaptă să cadă în cazul loviturilor grave.
Așadar e ușor să judecăm mă îndoiesc că este un fetiș.
Orice bărbat normal cu scaun la cap nu-și lasă unghiile să crească mai mari decât trebuie sau chiar și le taie cât de scurt posibil.
Celelalte sunt chestii din nevoință, chestia cu chitara știu și eu.
Eu mă refeream la cealaltă partea a bărbaților care-și lasă unghiile lungi fără un rost anume.
Eu lucrez cu oamenii și de cel puțin un an mai multe familii îmi spun despre chestia aceasta și nu reușesc să aflu prea multe detalii despre problema aceasta.
Când mă refeream la fetiș mă refeream nu neapărat la cuvântul în sine ci la altceva, numai că am vrut să mă exprim mai frumos.
Nu judec chiar pe nimeni, dar uneori unele chestii nu își au rostul, ba mai rău, unele chestii, cum sunt și unghiile lungi la bărbați este o chestie foarte denigratoare asupra celui care crede că face bine și de fapt îi face rău, societatea judecă ce e rău, dar ce e bine mai rar.
Mersi oricum de răspuns! Apreciez.
Îmi redactez o propoziție: „Celelalte sunt chestii de rea voință, iar altele de necesitate", dar în cele mai multe cazuri din alte scopuri.