Visezi urat, posibil din cauza ca dormi cu televizorul in camera si probabil nu il inchizi la timp (cu minim doua ore inainte de culcare) sau nu aerisesti bine dupa folosirea lui (minim o jumatate de ore de curent pe vremea asta, fiindca aerisirea simpla nu e suficienta). televizorul NU ar trebui sa se gaseasca in camera in care dormi, fiindca iti afecteaza somnul si iti da dureri de cap. Daca nu ai de ales (ai o casa mica, in care nu ai sufragerie sa tii televizorul), atunci incearca sa nu-l folosesti mai mult de 3 ore pe zi in camera in care dormi, sa-l inchizi de la buton cand nu functioneaza, sa-l inchizi obligatoriu cu 2-3 ore inainte de culcare si sa aerisesti foarte foarte bine camera dupa functionarea televizorului.
Poate avea diverse cauze cum ar fi:anemia,asa cum ai zis si tu, filmele de groaza, imaginatia prea bogata, vizionarea anumitor emisiunii, citirea unor cartii sau o frica interioara care te face sa visezi asa ceva.
Din cauza oboselii, nu dormi regulat noaptea, am dreptate? si plus de asta esti obosit/a psihic... deci incearca sa dormi mai repede, ce ai avut tu a fost un atac de panica ceva de genu si mai lasa filmele de groaza sper ca te-am ajutat! Insanatosire Grabnica
S-ar putea sa fie si sleep paralysis sau esti foarte obosita si sa visezi, sau sa iti inchipui tu toate astea. incearca sa pui o camera de filmat in camera si culcata. daca se mai intampla vom vedea daca se intampla ceva real sau este doar in imaginatia ta ( din diferite motive : stres, oboseala etc)
Doamne, credeam ca sunt singurul )! Si eu patesc acelasi lucru, dar eu vad un barbat in camera, tot la birou care se uita la mine. NU-i vad niciodata fata. Patesc chestia asta de foarte mult timp si nu indraznesc sa dorm cu spatele la camera. Stiu cum este vuietul ala, si apoi parca te trage in vis, nu te lasa sa pleci. Am gasit pe net ca sunt "demoni ai viselor", sau ceva de genul. Nu stiu ce sa cred. I-am spus si profei de religie de asta si psihologului, dar niciunul nu mi-a dat un raspuns clar. Oricum, incearca sa te rogi inainte sa te culci (la mine merge) si nu te gandi la lucruri negative in timpul zilei. Cam asta am inteles eu de la cei doi.
DeeaDLove12 întreabă:
Mario1996 întreabă: