| Notme a întrebat:

Buna ziua tuturor! as avea nevoie de cateva raspunsuri urgente. ce se intampla cand o femeie de 40 ani face caca cu sange(destul de mult)? e vreo boala? multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te imediat la doctor. Eliminarea de sange in fecale este o urgenta chirurgicala. Daca e sange rosu poti avea hemoroizi, o fisura anala, dar si un cancer anal sau rectal. Daca e sange negru, digerat, poate fi un ulcer, varice esofagiene sau cancer gastric. Du-te la Urgenta. ACUM.

| micurutza2005 a răspuns:

Da poate fidela hemoroizi daca sunt mai inflamati etc.sau poate fi o problema foarte serioasa cum ar fi o hemoragie digestiva inferioara din cauza unui ulcer perforat sau altceva oricum e grav sa nu mai stea sa mearga la dr canu e de joaca

mira
| mira a răspuns:

Nu mai amana. Te anemiezi. Poate fi ceva simplu care se rezolva usor sau poate fi ceva mai grav care are nevoie de un tratament mai indelungat.De la TPU nu poti primi niciun sfat responabil in afara recomandarii de a merge la medic.Chiar si astazi.Macar obtii o programare.Sanatate.Mira

| psiholoaga a răspuns:

Probabil ai hemoroizi. Ai avut episoade de constipatie? Nu e foarte grav, multi oameni au, dar trebuie sa tratezi (sunt creme la plafar, ceaiuri etc) si sa ai o alimentatie bogata in fibre (cereale integrale, legume proaspete).

cristian
| cristian a răspuns:

Daca ai probleme digestive gen ulcer duodenal poate sa fie o hemoragie digestiva cu melena.Trebuie sa mergi urgent la medic pentru un diagnostic precis si prescrierea unui tratament.

| nicky a răspuns:

Da, nu e bine trebuie sa mergi urgent la medic, nu mai astepta.

auran
| auran a răspuns:

Poate fi de la hemoroizi sau poate fi ceva mai grav care ar putea necesita un examen medical (colonoscopie) mergi la doctor, este mai sigur si in acelasi timp te mai linistesti daca ai un raspuns concludent. Sanatate

| Selena a răspuns:

Posibil sa fie hemoroizi, cel mai bine e sa consulti un medic! Sucees

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da, poate avea hemoroizi, care sau spart daca ea a fost constipată, sau poate avea fistulă anală, trebuie sa faca o colonoscopie. dar a trecut destul de mult timp de cînd a ti pus aceasta intrebare, cum se simte doamna acum? mai face caca cu sînge?

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

du-te la doctor cat mai repede.

| doinisor a răspuns:

Are mai multe cauze dar poate fii o hemoragie la stomac mergi la medic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca e vorba de o infectie, normal ca nu e bine, mergeti de urgenta la medic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 26 de ani si am avut o problema asemanatoare; am fost la procto-clinic la bucuresti pentru o colonoscopie si am descoperit ca am hemoroizi interni si acum iau tratament; trebuie sa mergi la medic.

| valeria21 a răspuns:

Nu e deloc bine...s-ar putea sa aiba hemoroizi.sa se duca la medic!