Tăți aveți probleme cu capu' și vă cătați la inimă.
Nitica anatomie nu strica!
Pentru lipsa de fier, baga urzici, spanac, ficat, si altele care contin fier.
Bună! Cred că pe lângă anemia de fier, mai ai și o tulburare de anxietate. Vorbește cu psihiatrul tău, poate îți schimbă tratamentul.
În legătură cu anemia, și eu am avut ani la rândul. Am luat fier biologic. Este naturist și se găsește la plafar. Sincer a avut un efect foarte bun. Dacă vei mai avea, poți să folosești liniștită.
Multă sănătate!
Nu uita, cu tratamentul adecvat, poți duce o viață normală, chiar dacă ai anxietate.
Si batai ale inimii rapide? Sunt ok? Am uneori si senzatia asta de roseata a fetei si umflarea venelor pe maini uneori. oare ma sperii?
Deci eu m-am trezit cu tahicardie 250 pulsul, am luat verapamil si chemat salvarea, ei mi-au zis sa iau pananghin, peste o saptamana mia stat rau iarasi, la salvare mi-au zis ca am anemie, si am inceput sa iau suplimente cu fier, am o saptamana fara incidente, de tahicardie sufeream si mai inainte, aveam si distonie neurovegetativa + anxietate...acum ultima data aveam senzatie de nod in gat si in piept ca o greutate, eu zic xa poti lua si pananghi ( vezi analog daca ești di ro)