Buna
daca este cineva in masura sa primeste astfel de informatii, atunci doar medicul oftalmolog te poate lamuri, fara a avea frica de ceva..asa ca, indreapta-ti pasii catre oftalmolog.e spre binele tau
O zi frumoasa sa ai
Boala Miopie:lentile biconcave(divergente); Boala Hipermetropie:lentile biconvexe(convergente);
Boala Astigmatism: lentile cilindrice.De fapt nu sunt chiar boli, sunt doar vicii de refractie...
La lentilele de contact, nu este indicat sa le porti caci la majoritatea oamenilor le provoaca iritatii si mancarimi si le poti pierde usor...trebuie sa ti l-e scoti seara si sa ti l-e pui dimineata, e cam naspa...
Ohh, eu am 2 ani de zile decind port ochelari, si niciodatat nu m-am gandit sa-mi cumpar lentile. Stii de ce? pur si simplu am vazut la TV ce urmari sint de la purtarea lentilelor. Ele iti provoc infectii uriase, care duc si la pierderea vederii-care nu poate fi restabilita cu nimic. Sora mea poarta ochelari de mic copil, si pinan ziua de azi tot cu ochelari e. Ei tot ii este frica de urmarile acestea. Asa ca inainte de a purta lentile, gandeste-te inca odata la urmaeile lor.
Pai eu si la lentilele de contact m-am referit, si in plus ele sint bune pe 2-3 luni (igienic). Si sa incepi a socoti odata la 2-3 luni sa-ti cumperi cite o pereche, cam te bate la buzunar! Sa fie dupa mine, eu mias cumpara odata la 6 luni cite o pereche noi de ochelari-pentru schimb
Buna si mersi amandurora... Si eu port ochelari de nici nu mai stiu cand si m-am saturat, ii urasc. Pur si simplu nu ma pot obisnui cu ideea ca trebuie sa port ochelari tot timpul!
dobrin1019 întreabă: