| Dyalema a întrebat:

Bună ziua tuturor! De câteva zile mă cam doare puțin în partea stânga sub coaste. Durerea e dimineața pe stomacul gol, uneori când îmi este foame dar niciodată nu am observat să fie după masă. Mănânc destul de ok, sănătos fără prăjeli și afumături. Analizele au ieșit bune luna trecută la pancreas, ficat și la urină. Am avut pancreatita acuta acum un an far am grija la alimentație de atunci iatlr durerile nu sunt așa de mari ca și atunci și trec de la sine mai ales după ce mănânc puțin. La dr nu am putut ajunge deoarece am copii mici și nu am cu cine să îi las.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alecsa9721 a răspuns:

Avand in vedere ca ai copii mici si banuiesc ca ai destul de munca toata ziua si grija de ei, cred ca te doare nervul intercostal de la suprasolicitare, incearca sa te mai odihnesti, si sa ai grija si de tine, sper sa fiu de ajutor? multa sanatate

| Dyalema explică (pentru Alecsa9721):

Ești de ajutor! Mulțumesc la fel!

1 răspuns: