| Diana567897555 a întrebat:

Bună ziua tuturor! Este adevărat că No-spa poți lua 1-3 comprimate într-o singură doză?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Într-o singură doza NU! În aceiași zi, da, poți lua câte una la 8 ore, dar nu 3 pastile deodată. Poate doar dacă ai o greutate mai mare de 100 kg, poți lua 2 deodată, dar dacă esti slăbuță ajunge o singură pastilă.
Mie oricum mi se pare ca nospa e cam slăbuț, la mine nu funcționează deloc, eu iau nurofen sau ketonal, albocalmin, de dureri ca sunt pastile mai puternice, nospa iau degeaba ca tot ma doare laughing

| Diana567897555 explică (pentru Madaxo97):

Nici la mine nu cedează durerea?

| Diana567897555 explică (pentru Madaxo97):

Încerc și eu cu ketonal

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

NoSpa Forte = 2-3 comprimante NoSpa normal (de baza).
Si din NoSpa Forte se pot lua 2 comprimate intr-o zi, dar nu mai mult de 7 zile intr-o luna (si doar daca este absolut necesar).
La femei, este de mare ajutor pentru durerile menstruale, de obicei fiind suficiente maximum 1-2 comprimante simple intr-o zi.
Daca nu are efect, atunci trebuie un consult ginecologic!

| darrio2007 a răspuns:

Citeste prospectul. Ăia nu l-au pus de proști acolo.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pentru dureri menstruale?

| Diana567897555 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu,am dureri abdominale in partea superioara exact în centru

| BaiatulElita a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Tu esti afemeiat de ai doar poze cu picioare de femei?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vezi si tu ce scrie in prospect

| ReddY25 a răspuns:

Citește prospectul

| ioana748 a răspuns:

Da,este ok.

| vatadezahar24 a răspuns:

Da, dar vezi ce spune doctorul despre asta