Substanta activa din antibiotic actioneaza in 24-72 de ore de la administrare.
Cand este vorba de eliminarea medicamentelor din corp se vorbeste de un asa zis timp de injumatatire care reprezinta timpul in care concentratia medicamentului din sange se reduce la jumatate. In cazul medicamentului tau timpul de injumatatire este de 3 ore. Adica dupa 3 ore de la atingerea concentratiei maxime in sange, concentratia medicamentului este la jumatate dupa alte 3 ore este de jumatate din jumatate si tot asa astfel incat in 24 de ore concentratia medicamentului va fi nedetectabila in sange. Acest medicament se elimina prin fecale si urina astfel incat poate fi regasit in excretiile pacientului ma mult timp.
Macar stii ce inseamna un antibiotic? el isi pierde efectul pe masura ce intra in organism simplu, da ceva in urma lui lasa, orice antibiotic afecteaza ficatul si sistemul imunitar, ucide bacterile bune din tranzitul intenstial, du-te cumpara pro bioptice
Îmi cam dau și eu seama ce înseamnă un antibiotic. Și da, știu că antibioticele ucid "bacterile" bune din tranzitul intestinal, însă nu știu ce înseamnă "pro bioptice".
Eu am auzit doar de...probiotice.
Mulțumesc totuși pentru răspuns!
Am scris de pe tel raspunsul.
Antibioticele de ultima generatie au actiune de pana la 24 - 72 ore de la administrare! Numai bine!
vladlove123 întreabă:
dobrin1019 întreabă: