| antoniaidk a întrebat:

Buna ziua. ultima mea menstruatie a fost pe data de 3 februarie, am facut sex cu prietenul meu, ca si in mod normal, iar menstruatia mea a intarziat 10 zile
Am facut ieri si alaltaieri 2 teste, amandoua negative, fara macar o dunga slab vizibila, erau negative 100%, am avut o luna foarte stresanta, recunosc, dar pana acum intarzia maxim 3 zile
Sa ma ingrijorez sau nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BogdanTemisan22 a răspuns:

Dacă ai făcut două teste de sarcină la 10 zile întârziere și ambele au fost complet negative, este puțin probabil să fii însărcinată. Stresul, schimbările hormonale, oboseala, alimentația sau chiar anumite medicamente pot influența ciclul menstrual și să cauzeze întârzieri.

Dacă menstruația întârzie și mai mult (peste 2-3 săptămâni), ar fi bine să consulți un medic ginecolog pentru un control și eventual un test de sânge (beta hCG), care este mult mai precis decât testele de urină. În rest, încearcă să te relaxezi și să vezi dacă menstruația apare în următoarele zile.

2 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mai faci un test peste două zile.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Vezi ca bogdan ala ti-a dat un raspuns de la chatgpt.
Eu zic sa mergi la un control ginecologic. Însărcinată nu cred ca esti, dar pare ca ai alte probleme(cel mai des întâlnit esti chistul)