Buna
Este normal ca primavara si toamna sa cada parul.
Poate esti stresata? faci ceva tratament? spala-te cu ceai de pelin/urzica/frunze de nuc...foloseste masca de par cu galbenus de ou si ulei de masline..chiar si ulei de m asline simplu
Eu folosesc si nu imi pare rau..mai ales ca am parul f lung.
O zi buna sa ai
Iti recomand sa te speli cu sapun de casa, apoi te clatesti si parul tau va fi mai lipicios asa. Apoi te speli cu sampon si nu o sa mai fie lipicios. Mie nu imi mai cade parul.
*Stresul emoţional
Orice traumă de natură psihică survenită ca urmare a producerii unui accident rutier, intervenţie chirurgicală, afecţiune severă, teama de îmbătrânire, divorţul, moartea unei persoane apropiate, pierderea locului de muncă sau chiar o banală răceală care se întinde pe o perioadă mare de timp poate duce la căderea temporară a podoabei capilare. Şi asta pentru că ciclul de viaţă a firului de păr este dereglat şi nu mai respectă ritmul normal de „creştere, odihnă, regenerare".
Vestea bună este că odată ce scapi de acea stare emoţională negativă, părul reintră în normal şi nu va mai cădea la fel de mult.
Pai de odihna am parte doar in weekend, cand am... de interventie chirurgicala am avut parte acum 3 luni. Pot fi si astea cauze?
Hei. Iti mai cade parul?
Poate e ceva legat de sezon, sau poate nu-ti ajung vitamine(nu te alimentezi corect)