anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un pacient diagnosticat cu cataracta bilaterala, la ce interval de timp se poate realiza operația pentru ambii ochi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Minimum 6 luni intre doua operatii si maxim un an. Stiu pentru ca maica-mea trebuie sa se opereze si s-a interesat. Daca nu faci a doua operatie in maxim un an poti da in alta boala: Glaucomul.

| siriusblack98 a răspuns:

Aici nu vei gasi raspunsul la aceasta intrebare.Doar doctorul iti poate spune.Nu noi te operam ca sa hotaram data.

| rozaliac a răspuns:

Din cate stiu eu nu se pot opera in aceeasi operatie. Trebuie sa treaca 1-2-3 luni intre operatii. Dar nu e cum spune Salontanul, sa dea in glaucom. Mergi la medicul oftalmolog cand poti si te va lamuri. Iti recomand sa te duci la Infosan, ca sunt super profesionisti si opereaza si cataracta. https://infosan.ro/servicii-medicale/operatii/cataracta-adulti/