Nu cred ca te poate ajuta cineva cu un diagnostic clar, simptomele tale sunt prea generale. Poate fi orice de la o toxinfectie alimentara pana la gripa. Stai in casa, consuma multe lichide si incearca sa iei ceva medicamente de sezon (nurofen, coldrex, theraflu, dar fara medicamente care pot fi daunatoare pentru stomac, aspirina, de exemplu). Daca starea nu ti se imbunatateste in 12-24 de ore, fugi la spital pentru ca poate fi ceva mai grav.
Si eu exact la fel brusc am avut o ametala si am vomitat prima zi a fost groaznic nu puteam merge, vomitam apoi am sunat la salvare mi-a dat medicament, l-am vomitat apoi isi recomand apoi am maai sunat-o data seara sa suni sa-si dea injectie mi-a disparut totul timp de o zi apoi a treia zi iar senzatie de voma si azi am ameteli cand merg, eu maine fac analizele fa-ti si tu si nu sta acasa sunt la salvare, te inteleg perfect stiu cum e nici eu n-am mai patit asa ceva bine eu am viermisori intenstinali si cred ca aia sunt de vina la tine nu stiu poate fi din cauza mancari asa mi-a zis doctori acuma nu stiu vad poimaine, sanatate multa
Mda,pe TPU nu poti pune intrebari serioase ca primesti raspunsuri stupide . Altcineva pls?
Criza biliara. du-te la farmacie sau trimite pe cineva sa-ti ia metocopramid sau colebil. bafta.
Pai poate esti bolnava, sau poate ai mancat ceva si nu tia priit. cel maii sigur este sa suni la doctorul tau de familie sau sa intrebi si tu o farmaccista. funda? :*