| bebitzu a întrebat:

va deranjez si eu cu o intrebare. Tocmai am venit de la doctor si dupa ce ca nu am voie sa consum o gama destul de larga de produse, mi-a aruncat "pastila" cum sa pufuletii contin untura (si deci eu nu as avea voie). Nu ca as consuma pufuleti in mod regulat, dar tin minte ca cel putin pe spatele ambalajului nu era mentionat acest lucru. Deci pana la urma contin sau nu UnTuRa? I don't want to see phbbbbt
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| claudiea79 a răspuns:

Pufuleti gusto sint naturali100% ii pote minca si copii proteine 6, 8; carbohidrati; 13, 4; zaharuri simple adica zahar; 1, 4; grasimii 5, 9; grasimi saturate adica. margarina 9; fibre 6, 8; sare3, 5.nu are untura. poate tu ai fost la un medic batrin care zice la margarina untura. sau la ulei vegetal untura.

4 răspunsuri:
| stefangeles a răspuns:

Nu contin untura poate ulei vegetal... mamaliga uscata pe romaneste contin pufuleti laughing

| primaru a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.

| al3xxxutz a răspuns:

Untura :O nu am auzit. dar contin altceva ...sincer nu iti fac rau.acum depinde ce pufuleti, desi sincer sa fiu si eu mananc da rar si nu am avut niciodata nimic happy