Poate fi normal, fetita ta sa aiba o secretie vaginala constitutional mai abundenta, dar asta poti sti numai dupa ce excluzi posibilitatea unei infectii. Du-te si vorbeste cu ginecologul tau, eu ti-as recomanda sa-i recoltezi tu din acea secretie (in anumite conditii) pentru a fi examinata la laboratorul de bacteriologie si micologie, in vederea excluderii sau diagnosticarii unei infectii.
Are o candidoza. un control la ginecolog n-ar strica. dar nici sa te uiti q binoclu in intimitatea fetii.
Da e normal...insa pentru a nu se mai scurge, eu iau de la farmacie niste ovule care se numesc meclon, de foarte multi ani il folosesc si nu mai am scurgeri deloc de asa gen...incercati si veti vedea rezultatele.bafta!
E secretia vaginala, care e un lucru normal la fete, mai ales ca ea are si menstruatie. Nu cred ca trebuie sa te sperii.
Uite ceva ce o sa te ajute sa determini secretiile vaginale normale si anormale : http://www.topsanatate.ro/......-post.html
Si nu ai de ce sa iti faci griji, ce i se intampla fiicei tale este complet normal :).
Orice lucru care iti pune intrebari si nu gasesti solutia singura sau pe google, e benefic sa mergi la doctor... sau intra si aici poate gasesti ceva... www.sfatulmedicului.ro
Daca este aproape transparenta si se prezinta sub forma de mucozitati, este normal.este fluxul vaginal, care la aceasta varsta este mai abundent datorita schimbarilor hormonale. dar eu te sfatuiesc sa mergi la un ginecolog. chiar daca in prima faza nu vrei sa iei copila cu tine, macar mergi tu si vorbesti cu ginecologul, apoi hotarati amandoi ce este de facut.