anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua!
Va rog frumos pe toti cei care stiu cate ceva despre aceasta intrebare sa ma ajute!
De cand eram mica am deviatie de sept.Acum am 16 ani si aproape ca nu mai respir pe o parte a nasului(nara). As vrea sa stiu daca cineva stie o limita e varsta inferioara? Daca pot face aceasta operatie la 16 ani? Daca se face in anumite anotimpuri? Cat costa? Daca aveti sa-mi recomandati vreun medic bun?
Va multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| refugiuDD a răspuns:

Da se poate face operatia, nu este o operatie foarte grea, dar sa nu uitam totusi ca e o operatie.anotimpul nu prea relevant dar nu e prea indicat sa se faca iarna ca sa nu fie favorizata infectia.costul in jur de 1000 euro. dar daca e necesar, eu zic sa consulti un medic, el te poate consilia mult mai bine.bafta numai bine

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Se poate face operatia la varsta ta, mai ales ca este foarte necesara. Nu stiu daca se face neaparat in anumite anotimpuri, am o colega acre a facut-o in martie.

| moldovianu a răspuns:

Cam vreo 2000 euro costa, nu conteaza anotimpurile, fa operatia pana nu ajungi cu dureri de cap mai mereu, fara miros, etc.