| incandescentul a întrebat:

Va rog frumos sa imi spuneti ce as putea face in cazul urmator: Joc fotbal la nivel inalt dar am o mare problema. obosesc foarte repede din cauza ca trag aer pe nas foarte greu (ceva blocheaza respiratia normala)
Am fost la medic. mi-i sa facut consultatie si mi-i s-a spus ca sufar de rinita cronica si deviatie de sept. A trebuit sa imi cumpar ceva picatori(nasonex) si ceva medicamente pentru alergie(aerius mii se pare). Am urmat tratamentul cu strictete dar nimic. Nu am simtit nici o schimbare. am mers din nou la consultatie si doctorul a zis ca e bine (am facut film si parea in regula) dar eu totusi cred si sustin ca obosesc repede din cauza respiratiei greoaie.
App. sunt unele momente(5-10 min) in care respir normal fara greutati. oare de ce?
Ce as putea face sa pot respira normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi mie mi-se întâmplă asta când fac sport, foarte rar, dar totuşi nu obosesc. Du-te la un control medical amănunţit, că cu de astea nu-i de glumit!

| cristi32 a răspuns:

In primul rand incearca sa repiri pe gura si sa nu te consumi foarte mult mult succes si multa bafta