Cum s-a confirmat ca nu ai nimic la plamani, atunci sunt atacuri de panica si se pot trata la un medic psihiatru, cu tratament serios.
Sanatate multa!
Astfel de probleme nu se rezolva pe tpu.Tot tu trebuie sa te chinui pana cand dai peste un medic care are habar ce vorbeste.
Salut. Am avut si eu aceasta perioada vreo 2-3 ani. Intre 17 si 20 de ani, pe acolo. Acum am 32. Aveam atacuri de panica foarte dese, palpitatii, nu primeam aer, nu puteam sa ies afara din casa fara o sticla de apa ca aveam impresia ca nu pot inghitii. La mine totul a trecut cand mi-am gasit ocupatie care efectiv iti ia gandurile negative. Nu exista leac la problemele psihice decat ambitie. Trebuie sa renunti la anumite vicii, daca ai probleme de familie sau sanatate, financiare, trebuie sa ti le rezolvi, cauta-ti un loc de munca daca nu ai. Cauta sa faci chestii care iti omoara timpul.
Si eu sunt asa…. adica asemenator cand aflu ca am "astm bronsic" care nici macar nu e astm bronsic ca n am nici pe drc am cautat repede pe google si am avut un atac de panica urat dupa ce am citit. Mie frica de tot si de toate:-( si am atacuri de panica des dar eu incerc sa respir cand am un atac de panica mai intai pr nas apoi pe gura. Si incerc sa imi gasesc alinarea prin dans si arta?