| CarolineD56 a întrebat:

Bună ziua, va rog sa ma ajutați pentru ca nu știu ce sa fac.
De o săptămână și un pic, ma confrunt cu dureri in zona din spate (cred ca sunt plămânii) si in capul pieptului ca o apăsare. Am luat ceaiuri și vitamine, pentru ca inițial am crezut ca e vreo răceală, imi mai trecuse, însă acum 3zile când am făcut baie și 10 minute n-am găsit uscătorul de par, am simțit ca se înrăutățește durerea. Nu tușesc, nu strănut, am pofta de mâncare. Doar am aceste dureri si niste bufeuri de căldura+amețeli si stare de rau de nu m-as ridica din pat. Va rog sa-mi dați o părere cât se poate de sincera, fără mistouri pentru ca nu știu către ce specializare sa merg sa ma consulte. Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Yuoia a răspuns:

Rapid la medicul de familie!
Probabil ti-ai nenorocit plamanii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar putea fi spondiloza cervicala sau o problema la nivelul cervical al coloanei și durerea iradiază in piept.
Mergi la medicul de familie că se poate agrava rău dacă nu este tratata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la medic si ia tensiunea. Si eu am acum tensiunea mare habar nu am de ce poate e un alt val covid. Daca vrei poti sa si suni la salvare

| Sunshine123 a răspuns:

Bună! Du-te cât mai repede cu putință la medicul tău de familie și comunică-i tot ce ai scris mai sus, el te va îndruma mai departe. Nu lăsa să treacă timpul și să ți se agraveze starea. Multă sănătate!