| KarlLagerfeld a întrebat:

Buna ziua.
Voi înainte să vă puneți o lucrare v-au scos dinții gen din fata și ați stat așa fără dinți o luna, doua până să vă facă lucrarea? Eu de la problema asta pățesc, mi-au văzut dinți sănătoși și acum mi-au scos 2 dinți sănătoși fiindcă atârnau! Și în fața se vede gol happy
Mi s-a spus că în 2 luni o sa îmi facă o lucrare, nu o să rămân știrb, dar cum o sa rezist eu atâta fără dinții din față a? Sa port masca de aia ce se purta în pandemie? Sau sa mi se rupa că mă văd unii față dinți 2 luni?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| C?t?lin2025 a răspuns:

Salut. Trebuie să te doară la 50 de metri dacă îți vede cineva dinții lipsă. Iar dacă respectivul te enervează, mărește distanță! Eu mi-am scos 6 dinți și am stat 2-3 luni fără și 5 cu doapele de la implanturi. Acum am dinti. Problema e alta. O sa te doară gingiile când mănânci.

0 răspunsuri: