| AndreiAnonim3 a întrebat:

Bună ziua, vreau sa țin un regim de max 1000 calorii pe zi cu minim 50g proteine, am 1.84 14 ani și 82kg, cam câte kg as da jos în 2 luni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Eireann a răspuns:

Hai sa facem matematica: ca sa slabesti 1 kg trebuie sa faci in deficit caloric de 7700 de calorii. Deci calculreaza cam cate calorii folosesti zilnic, scazi 1000 si imparti 7700 la acel numar - asa afli de care zile ai nevoie ca sa slabesti un kg.
Nu sunt adepta a metodei dar la asa intrebare nu stiu ce altfel de raspuns pot sa dau.

| Rocklove a răspuns:

Nu necomand sa mănânci 1000 cal. E prea puțin.
După înălțimea ta 82kg nu e mult, nu îți trebuie un deficit mare. 200-300 cal e suficient. Slăbește încet și sanatos
Eu îți recomand să nu mănânci sub 1700 calorii.
Trebuie sa îți iei micro și macro nutrientii necesari.
În 1700 cal sunt mai mulți micro și macro nutrientii decât în 1000 cal.
As avea mai multe de zis dar nu am timp sa scriu mult. Dacă ai citit pana aici și mai vrei sfaturi să-mi spui. Eu ți-am dat esențialul pe scurt.

| AndreiAnonim3 explică (pentru Rocklove):

82kg sunt gras, par gras, dar vreau sa slăbesc pana la craciun

| Rocklove a răspuns (pentru AndreiAnonim3):

Tine cont de ce ți-am spus. Trebuie sa slăbești într-un mod sănătos.

| mobila2021 a răspuns:

Nu stiu, incearca si o sa veziwinking