| Pinkaana a întrebat:

Buna ziua vreau sa va întreb ceva la testul papanicolau mai mi-a iesit modificari celulare reactive asta înseamnă modificari atipice sau ceva? Va rog sa imi răspundeți ca sunt disperată astept raspunsurile voastre

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, este exact contrariul. Inseamna ca celulele nu sunt atipice, ci reactioneaza la ceva, de obicei la o infectie. Probabil ai o infectie genitala pe care trebuie sa o tratezi

| Pinkaana explică (pentru Brigaela):

Da ca am fost diagnosticata cu boala inflamatorie pelviana si am stat internată in spital sub tratament cu diclofenac se vindeca aceasta afectiune?

| Brigaela a răspuns (pentru Pinkaana):

Trebuie sa te intorci la ginecolog, probabil ai nevoie de un tratament antiiinfectios local (de tip ovule, creme).