| Enimagnetique a întrebat:

Bunăă! Ăăm, am 13 ani și am o voce extrem de groasă. Toți prietenii mei îmi spun că e perfectă vocea, că sunt fată și e foarte faină...Dar mie nu mi se pare așa..Adică,unii băieți au început să-mi zică în față că am vocea foarte groasă, și mă simt prost...Credeți că o să se mai îngroașe vocea pe la 16-17-18 ani?
P.S: Normal, că nu fumez.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hey!
Ce daca ai o voce groasa? Doar nu este ca si cum ai avea un handicap sau ceva de genul. Daca unii oameni spun ca este faina atunci inseamna ca asa este. Nu lua in seama tot ce zice lumea. Simte-te bine in pielea ta, oricum nu ai ce face.
Este mult mai bine decat sa ai o voce subtire si pitigaiata care sa deranjeze.
Nu cred ca este extrem de groasa...
O sa ti se mai schimbe vocea deci se poate ingrosa sau se poate subtia.
Eu cred ca se va subtia intrucat esti fata...
Stai fara grija, nu o sa ajungi o ciudatenie daca la asta te referi. O sa ti se schimbe vocea si o sa fii exact asa cum iti doresti, numai ca in timp.
Aia sunt niste nesimtiti daca spun asta despre tine. Fiecare are un defect cat de mic. Gaseste-le si tu defecte sa vada si ei cum e sa fii jignit. Nu o sa mai spuna asta daca vad ca nu e frumos sa fii jignit.
Deci stai fara grija, esti fata si ai inca timp destul ca sa-ti schimbi vocea.
Nu o sa ramai asa...doar nu esti o exceptie a regulii cu schimbatul vocii pana la 18 ani. Eu unul sunt de parere ca mai bine ai o voce groasa decat una foarte subtire. Nu este un defect ci o stare trecatoare. (O sa se schimbe cu timpul)
Bafta!

-Blytz-

0 răspunsuri: