Exista farmacii non stop. Poti cumpăra.
Nu vreau sa te judec dar ce sedință ai noaptea? Mai ales ca spui ca sunt si copii acolo?
Dar esti pe masină. Logic, nu prea te inteleg.
Mananca ceva, ca starea de lesin vine de la oboseala dar si de la lipsa hranei sanatoase.
Dacă ești cu mașina mergi la o benzinărie și cumpără-ți ceva de mâncare și un tub cu pastile efervescente care conțin magneziu, zinc, calciu și vitamine.
Îți cumperi suplimentele sau ceva asemănător de la cea mai apropiată farmacie.O apă cu magneziu, vitamine iarăși e bună + mâncare.
Nu prea am de unde la ora asta.Sunt pe masina si simt ca o sa fac o plimbare gratis cu ambulanta.Am o ședinta extrem de importanta la munca, nu pot risca sa lesin avand in vedere ca sunt si copii pe acolo.Trebuie sa arăt exceptional, insa tremur din cauza deficitului de magneziu si nu pot sta nici pe picioare.Degetele de la mâna incep sa tresara.
Magazine, benzinării sunt deschise oriunde și poți găsi ceva cu magneziu, calciu, batoane proteice.Dar în orașele mari sunt deschise și farmaciile, deci dacă ești într-unul dă un search pe net și sigur găsești. Dacă îți este chiar atât de rău pentru a ajunge la ele, roagă pe cineva să îți ia. Dacă nu, asta e, suni la salvare.
Noaptea ce intalnire importanta sa ai? Daca stii ca ai probleme si nu ai grija de tine, n-ai decat sa intri in spital.
Am mers la munca, am avut o inmormantare, am avut de completat niste acte pentru firma, toata ziua am fost ocupata.Ce grija sa pot sa am de mine? Azi-noapte, era vorba ca am eu un cel mai bun prieten, mai ceva ca un frate pentru mine si s-a transferat la alt club El fiind foarte apreciat era un idol pentru copii din sală, de 4 ani suntem prieteni si ne-am ajutat unul pe atul, avand in vedere ca nu o sa mai vina in Germania decat de Craciun, nu am putut lipsi de la momentul in care ne luam un ramas bun.S-a lăsat cu mici lacrimi insa a fost ok.Sunt momente in viata in care nu poti sa ai grija de propria persoana.
Mananca orice, un corn 7days, orice iti e accesibil si un boost de energie instant.
Incearca dulce, oricat de naspa te-ai simtii, dulce tot poti manca.
Cea mai mare tâmpenie pe care o face orice om bolnav, să nu aibă la el, o trusă de urgență cu medicamentele necesare. Sunt pline farmaciile de suplimente liposolubile, pliculețe mici cu vitamine care se pot înghiți, fiind praf, cu puțină apă, plicuțele de zahăr, care se folosesc la cafea, pastile de inimă.
Da, faceți gratuit un drum cu salvarea că vă este greu să faceți o mică trusă sanitară de prim ajutor.
In primul rand nu sunt bolnava.Pana ieri, era doar un deficit de magneziu tinut foarte bine sub control.De unde era sa stiu ca o sa am o zi cu atat de multa presiune pe mine? Daca eram bolnava nu mai puteam muncii in domeniul acesta.
În primul rând, sunteți bolnavă în momentul în care spuneți că aveți un deficit de magneziu. Este o boală, așa cum este anemia o boală cauzată de deficit de fier. Doi, sunteți tânără și vă considerați super tare. E uite că nu este așa. De aceea, v-am spus despre trusa de prim ajutor. O femeie mai în vârstă are așa ceva și nu este rușine.
Dar, probabil vă place să vă plimbați gratis cu salvarea în loc să preveniți! Plimbare plăcută! Vă trimit spre informare un scurt fragment din prezentarea bolii de deficit de magneziu. Și, să știți că l-am luat de pe site-ul DOC România.
Iar când aveți acele stări descrise, nu este doar magneziul vinovat, ci și calciu, printre altele!
"Un deficit de magneziu poate, de asemenea, agrava simptomele asociate cu boala Graves, intrucat cand nu exista suficient magneziu, acesta poate afecta capacitatea de absorbtie a calciului."