| Andya a întrebat:

Bunaa! Am o intrebare din nou(legata tot de ciclu)
E normal ca durerile de spate, burta etc. sa se accentueze in a4a zi de la prima durere?
Trebuie sa ma duc la >medic?
Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlexaS a răspuns:

E foarte normal sa ai dureri menstruale dar poate ca tu in timpul acesta ai stat cu picioarele goale pe gresie sau cu burta si spatele gol si e foarte posibil sa fi racit si de aceea sa te si doara si acum
totusi ar trebui sa mergi la doctorul de familie pentru ca in caz ca esti racita sa iti dea pastile

5 răspunsuri:
| lolly_3072 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa intrebi dr de familie sau dr scolii cre te trimite la un alt medic daca este cazul:X

| Aaa_2177 a răspuns:

Eu de exemplu am dureri foarte mari la ciclu pentru ca am racit la ovare si nu m-am dus la doctor sa-mi dea un taratament. dar multe fete se plang de dureri si din ce zic ele nu au racit.ma rog, daca asa zic elethinking in orice caz, ar fi de preferat sa te duci la medic chiar daca este o problema minora.mai bine sa te protejezi.pana la urma este sanatatea ta si tot tu suferi daca nu ai grija de tine:*

| Aishaa a răspuns:

Buna.Nu cred ca este nimic anormal.Fiecare fata are organismul ei si suporta diferit menstruatia.Eu de exemplu in primele 2 zile simt ca mor de durere, in schimb alta colega e bine sanatoasa pana in ultima zi cand o doare ingrozitor. Daca te duci la doctor acesta iti poate recomanda niste pastile pentru dureri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti recomand sa mergi cat mai repede la doctor asa e cel mai bine.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Durerile menstruale nu ar trebui sa dureze atat de mult. Eu cred ca alta este cauza durerilor tale.