| 01Mabel a întrebat:

Buna! Am o întrebare puțin stupida încă, vreau sa răspundeți serios dacă știți măcar ceva. De câțiva ani, când am un cuvânt, nu contează ce cuvant, ma axez pe el mult timp și îmi răsună în cap câteva ore, îl despart în silabe în minte, ori îl iau de la coada la cap și nu mi-l pot scoate din minte decât după câteva ore. Sunt eu nebuna sau ce? Am nevoie de o explicație dacă știe cineva ceva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| 01Mabel explică:

Când aud *

| FreddieM a răspuns:

Nu am mai auzit asemenea tip de problema. O explicație ar fi, în opinia mea ca probabil ai un,, spatiu''in mintea ta, nu neapărat necesar funcțiilor tale cognitive, care vrea sa se facă,, util' ', are nevoie sa proceseze, sa lucreze și se concentrează pe cea mai inutila informație disponibilă, și când nu mai are biți de stors din ea, o abandonează, se pune în repaus, pana când ii mai dai ceva de lucru a doua zi.
Cheers

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu mergi la o evaluare psihiatrica?
Doar un medic psihiatru ti poate raspude la intrebarea asta, numai dupa ce consulta si testeaza.

sanatate multa!

| iondaubombaatomica a răspuns:

Cred ca esti dementa, semeni cu doamna mea de contabilitate