| Ooooookkkpappa78 a întrebat:

Bunaa...am o problema sa zic asa.
Eu am avut prima menstruatie anul acesta pe 2 iunie, in toate lunile mi-a venit mai puțin luna trecuta...pana acum nu a apărut nimic, ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violetta7959 a răspuns:

Cel mai bine este sa consulti un doctor pentru ca el este cel mai in masura sa iti raspunda la intrebare, eventual medicul de familie. Asta ca sa fii tu linistita ca ai primit un raspuns de incredere.
Din ce m-am mai documentat si experimentat, schimbarile hormonale care se petrec in corpul nostru cauzate de diferite evenimente care se intampla in viata noastra pot sa provoace dereglari ale ciclului care sunt considerate normale, dar din nou, te sfatuiesc sa vorbesti cu o persoana calificata pentru ca situatiile difera de la persoana la persoana.

| Violleta2022 a răspuns:

Nimic, astepti sa vina sau mergi la medic.
In primul an cand debuteaza ciclul menstrual, vine aleator, uneori la cateva luni. Dupa 1 an de zile ar trebui sa se regleze, dar depidne de tipuld e ciclu pe care-l ai tu si mamata, daca va fi regulat sau neregulat.

Ai mai putea vorbi cu mama ta, care iti poate explica absolut totul despre ciclul menstrual si cand va veni el, deoarece tu o mostenesti pe mama ta si ti se va intampla totul, asa cum i s-a intamplat si ei.