Da.Cunosc persoane care la varsta de 14 ani au in jur de 40 de kg, dar asta nu inseamna ca nu este normal.Din contra! Daca esti slab pentru varsta asta, e foarte grav si poti sa faci unele boli(nu te mai complic), dar daca esti mai gras, nu ar fi o problema..cunosc din nou pe cineva care are peste 100 de kg la varta lui si chiar nu are nimica.Acuma daca nu arata bine(ca silueta si etc), poate sa face si sportPentru varsta ei, daca alearga in fiecare zi 100 m dus intors si face sport regulat la scoala, sa vezi ce frumoasa o sa fie prietena ta.
Ciao!
Dupa mine as spune ca daca esti slab ori gras la fel de rau este.Eu am 13 ani, am 1, 65 m. si 44 de kg dar m-am impacat cu ideea (ps: imi doneaza si mie cineva vreo 2 kg?
Sincer?
Eu am 13 ani, dar pe 3 Iulie implinesc 14 si sunt purtatorul a 60 kg
Eu m-am ingrasat 10 kg, dar vara dau 5 si tot asa.dar vara asta nu!
Arat foarte bine dupa parerea multora, sunt bine facut si am 1, 64-1, 65.
Nu e nimic rau in a fi slab sau gras, dar eu nu mananc aproape deloc, deci chiar nu simt nevoie sa mananc.Deobicei in unele zile se intampla sa mananc nici jumatate din ce am in farfurie, si nici aia multa..am rezistat si o zi fara sa mananc si tot la 60 sunt, dar cunosc pe cineva tot in jur de 40 si mananca intra-una
Nu cred deloc ca poate fi supraponderala
As zice ca greutatea nu tine de cat mananci, ci de organism(cum asimileaza calciu, vitaminele etc.)
Desi ne-ai spus inaltimea si greutatea e cam greu sa ne-o imaginam cum arata dar eu cred ca greutatea ei este normala.Dar n-ar fi rau sa mai slabeasca vreo cateva kg (alergand, mers cu bicicleta etc). Daca isi pastreaza greutatea asta este foarte bine daca trece de 50 ar cam trebui sa se apuce de sport.
Fara poza nu credem.
Si atunci de ce se mai streseaza?
Ce ar trebui sa crezi? Ti-am zis si inaltimea si greutatea?
Are prrietene de 35-40 de Kg si e complexata.
Zii sa nu se mai streseze caci e mai bine sa fie mai,, plinuta,, decat slaba sa stea hainele ca pe gard(cum e in cazu meu .De exemplu anul viitor am banchet si trebuie sa imi cumpar rochie(voi avea ceva de cautat deoarece fiind mai slaba nu imi sta bine cu orice haina)
Normal la inaltimea de 1, 70- 1, 75 trebuie sa ai in jur de 50-55 de kg.dar daca ea are 1.60 e bine nu are de ce sa-si faca griji:*
Csf15051998 întreabă: