| Mirunasavu346 a întrebat:

Bunăă am venit sa va cer o părere poate la unii s-a mai intamplat deci de vineri ma doare burta in grozitor si efectiv cand stau pe spate si ma apas simt ca si cum ar fi niste batai de inima..eu am probleme cu burta de mica din cauza alimentație. duminica am ajuns la spital din cauza durerilor si mi au esti bine analizele si joi am sa ma duc sa fac o ecografie abdominala ce credeti ca e? Ca pana sa ajung la spital sa imi face perfuzie nu imi trecea cu nimic acea durere

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu sunt medic, doar studenta la medicina, dar incerc sa îți zic pe scurt si sa înțelegi ce cred eu ca ai putea avea
Probleme gastrointestinale – gastrită, ulcer sau reflux pot provoca dureri mari.
Aneurism aortic abdominal – mai rar, dar poate da pulsații în abdomen (mai ales dacă ești slabă).
Spasm intestinal sau colită – cauzată de o inflamație a intestinelor.
Gazele intestinale – pot da senzația de pulsații și dureri puternice
Oricum dacă faci febra, vomiti, ai diaree etc atunci du-te la urgențe