| adri1000 a întrebat:

Bunaa`big grin
As vrea si eu niste sfaturi.
nu mi-a mai venit de 3 luni menstruatia.thinking
na-m facut-o niciodata.
si mi-au aparut o groaza de cosuri.
ce as putea sa fac?straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ceaiul de crețișoară te scoate din neplăceri, este un stimulent hormonal natural, reglează mesntrele și coșurile cedează.
În situația ta este vorba de o dereglare hormonală.
Sănătate.
Pa, pa.

5 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Ar trebui sa mergi la medic! Asemenea intarzieri sunt oarecum intalnite la adolescante.Totusi mai bine ai vedea ce ar zice o persoana autorizata!

| Artemisia a răspuns:

Nu ai ciclul regulat, asa sunt si eu.nu sunt bolnava la data cand ar trebui, cateodata chiar peste 2 luni.stiu ca este ciudat.numai mie imi este frica, pentru ca am avut o prietena care nu ii venea ciclul numai peste 3-4 luni, dar cand ii venea curgea sangele din ea vale, deci si mie imi este frica sa nu mi se intample asta.eu zic sa mergi la un medic ginecolog.cu chestii din astea nu ii de joaca, ca te apuca o data hemoragia, si apoi ce faci?
sper ca te-am ajutat!
funda, please?

| smilerz19 a răspuns:

Cati ani ai?
Daca ai sub 18 ani, nu e nicio problema daca nu iti vine 2-3 luni. Daca lipsa menstruatiei se prelungeste, ar trebui sa te duci la ginecolog.
Cosurile asa apar. Iti recomand una dintre aceste firme de produse : ProActiv, Skinoren, Clearasil sau Clearskin.
Te felicit ca nu ai facut-o niciodata, ai tot timpul din lume.
Succes!

| LoveForShania a răspuns:

Astea sunt probleme care nu ti se intampla doar tie, dar ce zici de vecina mea caruia nu i-a venit ciclu la 21 ani? A fost la medic si e o problema foarte grava, si de multe ori o iau ametelile de parca ai spune ca e anemica. Tie ti-au aparut cosuri, astea se duc cu niste fond de ten sau masti speciale, creme etc. Dar ciclul nu poti sa il,, grabesti''.

| Anonim_4683 a răspuns:

Poti sa mergi la un dermatolog pentru linistea ta sufleteasca big grinhee hee
Stai chill daca nu ti-ai inceput viata sexuala nu ai de ce sa iti faci probleme, mi se intampla si mie [urasc partea cu cosurile]. Si chiar daca ti-ai fi inceput viata sexuala nu ai fi avut probleme, asta in cazul in care te-ai protejat.

Kisses :*:*

P. S. fa un amestec cu faina de malai si albus de ou, apoi date cu el pe fata, seara.