| Diddina99 a întrebat:

Bunăă. Mi-au apărut un fel de papiloame în zona inghinală, sunt de mărimea unui coș pot spune, dar nu dispar, le am de câteva luni și nu dispar. Ba chiar au început să doară unele.
Am înțeles ca e vorba despre HPV, mă poate ajuta cineva vă rog? Nu știu exact în ce parte să mă îndrept, dermatologie sau ginecologie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La ambele trebuie sa mergi si ginecolog si dermatolog, ti au aparut după partida de sex?

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Frank51 a răspuns:

Ginecologie, se face un consult și se diagnostichează fenotipul, după care se prescrie tratament împreună cu o intervenție de tip cauterizare.

| nukeyly a răspuns:

''Nimic pe cuc'', ai dai de bai, acum ca esti cu o secunda mai desteapta i-a masuri sa nu dai ciupercute mai departe sau poate vrei sa fi evil time?