| Rockzstar a întrebat:

Buna! Pot pune gheata pe buză dacă am herpes? Am înțeles ca ajuta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Din nefericire pentru tine, odata intrat virusul in organism, nu mai scapi de el toata viata. Poti doar sa grabesti putin vindecarea pe moment(gasesti produse la farmacie) insa episoade specifice vor tot aparea in fiecare an, cu precadere iarna.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu cred să facă cine știe ce diferență. Mergi la farmacie că sunt creme, plasturi și pastile de la care trece.

| radueliza a răspuns:

Salut!

Gheata nu ajuta la o vindecare rapida, ci estompeaza putin vizibilitatea. Mentinandu-l umed va avea alt aspect.

Totusi, poti incerca plasturi sau diferite pastile. Idee e sa gasesti ceva care ti se potriveste.

| Riuca a răspuns:

Buna!

Nu am auzit de asa ceva. Cum s-a zis mai sus, virusul va fi mereu in organism si va iesi la suprafata cand sistemul e mai scazut sau in perioadele cu diferente mari de temperatura.

Ceea ce merge la mine este un gel cicatrizant, cum e cicatridina. Merge foarte bine, in 2 zile am scapat. Este un gel special pentru buze de la yves roche cu cicatridina. E foarte bun, il recomand.