| Alexandra_Berinde_1995 a întrebat:

Bunaa ...saptamana asta mi-am comandat slimvia pentru slabit..Imi poate spune cineva care a folosit daca este bun? imi doresc mult sa slabesc dar nu reusesc sad...am inkercat aproape tot ce este posibil

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să mănânci, să combini corect alimentele, să faci exerciții fizice zilnice și hidratare.
Ce ai comandat tu este un adjuvant, nu te slăbește el.
Pa, pa.

| JohnnyBi a răspuns:

Ai incercat pastile. si asta reprezinta tot ce e posibil? ai incercat dieta facuta CU CAP (nu dukan sau alte rahaturi) + sport? eventual si un fat burner langa?

atat timp cat nu suferi de o boala a glandelor sa fii grasa nu exista "tot ce e posibil" ci doar "mi-e lene sa ma misc, vreau pastile magice"

| MireeeLa a răspuns:

Crede-ma decat sa iti cumperi toate minunile de pe pamant, mai bine ti dieta Dukan. Am o prietena care a slabit 23 de kilograme in 7 luni cu ajutorul acestei diete. Trebuie sa stii ca pastilele nu sunt bune pentru acest scop ci doar pentru a mai lua niste bani de la oamenii naivi. Daca nu vrei sa urmezi aceasta dieta iti recomand ceaiul Rithual Silhouette cu care Giulia Anghelescu a slabit 18 kilograme. Sper ca ti-am fost de folos.