| MeOana a întrebat:

Bunaa TPU 1 am si eu nevoie du un pic de ajutor. cred ca am devenit cam dependenta de dulciuri. in general ce e din jeleu sau ciocolata. inca nu m-am ingrasat, dar imi e frica ca imi va afecta sanatatea. cum ma pot lasa de chestia asta? va rog ajutati-ma! dar fara prostii sau batjocoriri va rog... FUNDA + VOT!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ăăăăăăăăââââLoâding a răspuns:

- Incearca in loc de dulciuri, fructe. Stiu ca e cam greu, dar totusi.fa un mic efortwinking

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai nevoie de 2 oameni:
1 om să cumpere multe dulciuri;
Alt om să ascundă dulciurile undeva unde să nu îți dai seama!
O să meargă!
Fundă?

| AnonimuszWss a răspuns:

Bagi otrava de soareci in ea, si vrei sa mananci iti piere pofta.In schimb daca uiti ca ai pus otrava...ne anunti si pe noi cum e cum semnalu wi-fi din rai/iad.

| Musique a răspuns:

Mănâncă pufuleți.

| mgtow a răspuns:

Mult dulce face limbrici la burta asa ca las-o moale daca nu vrei sa ai mancarimi in fund. Reduce si consumul laptelui dulce pentru ca si ala e responsabilul viermiilor.