Eu am tinut si inainte dieta usopara si am slabit ft putin intr-un timp ft lung dar acum de cand merg la sala slabesc semnificativ fara sa ma omor cu exercitile dar le fac multe, cu greutati mici, si repede si crede-ma sunt fete la sala asta care au slabit 30-40-50 kg si dar asta in 5-10 luni, pentru ca tu fiind fata slabesti mai greu ca baietii, si tu mai mult de 5 kg/luna nu poti da, orica te-ai rupe, dar stepperul e un rahat de exercitiu care nu te ajuta cu nimic si daca vrei sa lucrezi gamba faci ex asta ( http://www.youtube.com/watch?v=EDov9erVa70 ) pana ti se vad muschii ca si lui, la fel, genoflexiunile cu greutatea din partea de sus a corpului nu rezolvi nimic trebuie sa mergi la sala sa faci cu greutati la fel si abdomenele, care cel mai bine sa le faci pe o bancheta inclinata la 30, 45 sau 60 Grade pentru ca daca le faci la plan, nu rezolvi mare lucru pe cand in inclinat lucri de 2-3 mai intens muschii aia.Cateva minute pe zi nu rezolva absolut nimic de alergat,nici alergarea mai indelungata.Tie iti trebuie sa arzi grasimea, sa-ti cresti un pic masa musculara si so intaresti in acelasi timp, ca pielea sa fie intinsa frumos peste muschi, sa fie si tari si sa ai si forta in ei.
Eu unde merg la sala, instructorul a fost culturist si la 18 ani a ajunsi la concursurile de seniori (cand in mod normal pe la 24-25 ajungi la senior) a castigat multe medalii si are diploma de antrenor de 30 ani o sa-i faca poza la licenta de la camera de comert ( nu tot felul de fufe sau baieti care dupa 2-3 ani de sala sau cu o amarat de diploma de profesor de sport (care atesta nici nimic altceva decat ca ii era lene sa invete in scoala, nu era bun de nimic altceva, si s-a facut profesor de sport, nici pe departe antrenor de fitness) si si acuma la sala am cunoscut o gramada de baieti care au slabit 20-30 kg si acuma sunt plini de muschi, si care au slabit 30 si acum se chiunie sa se ingrase (pentru ca e mai usor sa pui muschi slabind, decat incercand sa mananci suficient) si am vazut rezultatele si pe mine in putin peste 3 saptamani.
Eu am o dieta destul de stricta dar care nu se bazeaza pe infometare, si regula DOBITOACA, de a nu manca dupa ora 18 ESTE CEA MAI MARE ABERATIE DINTOTDEAUNA.Tu chiar si fata cuminte fiind mai repede de 10-12 tot nu te culci, imagineaza-ti ca corpul tau trebuie sa supravietuieasca 14 ore (in caz ca te scoli la 8 dim) fara mancare, si acidu din stomac iti ataca intre timp stomacul, auzi cum tot face zgomot, si-ti garantez ca nici no sa dormi calumea din cauza zgomotului si miscarii care o face stomacu cand "chioraie"
Sportul trebuie sa-l faci intens si cu greutati.Si acum la sala vin 3 fete care lucreaza si o sa slabeasca mult pentru ca se tin de lucru.Tu daca nu te ti nu o sa slabesti 2 kg in luna aia, dar daca te ti ai sanse sa dai 5-6 jos, mai mult nu are rost sa speri pentru ca e prea greu si ti-ar ramane pielea prea fleasca.Ai dieta mea in mesaj.
Sper ca te-am ajutat :P
Ceao :* :* :*
Poti da si peste stai chil poti da 2 kile pe saptamana daca alergi 10 km in fiecare zi si nu mananci lipide(dulciuri, paine, paste fainoase, patiserie etc)
Tu te auzi ce vorbesti? Ii o domnishoara care vrea sa scape de km in 1 luna facand nu mare lucru (cum spera absolut toate) si asa ceva nu se poate.Nu are conditie nici macar aproape de medie, si tu vrei sa fuga 10 km pentru care iti trebuie conditie mult peste medie? Nu poate alerga de rezistenta 1 km si tu vrei 10
Sunt la atletism, deci aș putea. Momentat nu fac sport, de aceea m-am și îngrășat cu câteva kilograme în plus și vreau să scap de ele.
Pai ti-ai stabilit un program foarte bun, cu siguranta vei vedea rezultate considerabile intr-o luna...acum cu regimul asta depinde de varsta nu te infoemta incearca sa scapi de dulciuri prajeli si paine...si daca poti sa nu mai manaci dupa ora 18 este perfect. tine.te de sport ca asta face diferenta, iti urez succes in lupta cu kg!
Uite de ex o prietena de-a mea a tinut o dieta si a slabit in 3 luni 20 kg. dieta nu e grea de exemplu azi mananci numai carne si tot ce tine de carne,maine mananci legume si tot ce tine de legume,poimane mananci paste fainoase cu mici adaosuri,si tot asa,important este sa nu mananci combinat la pranz mananci supa de taitei si orez cu carne,mananci numai supa de taitei, mai dupa masa poti lua o gustare usoara un mar, o punga pufuleti, seara poti manca niste paste cu branza, sau cu niste sos. Sper ca ai inteles sfatul meu.Si daca mai ai ceva intrebari eu te astept sa o faci.te pup
Eu am baut suc de goji (fructe) si am slabit 3 kilograme in 2 luni. Sper sa te ajute sipe tine!
apropo nu ai vie sa mamanci carne in acea perioada
Depinde de grupa de sange: Daca ai grupa 0 poti slabi cu carne de orice fel preparata in orice fel. Daca ai grupa A poti slabi cu fructe si legume la greu. Daca ai A2 poti slabi cu lactate. :*
Tu te auzi ce porcarii vorbesti, sa slabesti in funtie de gr de sange ) si cu carne sau lactate ) Culca-te la loc, ai avut cosmaru vietii tale.