| deliadelia17 a întrebat:

Bunaaa! Am o mica problema. in aproximativ o luna plec la maree si cam ar trebui sa sabesc vreo 10 kg, si am nevoie de o dietaa eficienta, preferabil testata happy! Multumesc anticipat! :* P.S. va rog fara " nu tine diete, mai bine fa sport si mananca sanatos" eu am facut sala timp de 2 luni si m-am ingrasar 5 kg avand in vedere ca eu nu am mai mancat de la Mc de 2 ani jumate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alex2500 a răspuns:

Cred ca este imposibil sa slăbești 10 kg în aproximativ o luna.

In orice caz, pentru a da jos câteva kilograme, iți recomand sa bei foarte multa apa; minim 2l pe zi. Si sa renunti la sucurile acidulate și sa încerci sa bei mai mult ceai.

Nu trebuie sa te înfometezi, ci din contra, sa mănânci mai des(o data la 2-3 ore) însa în porții mici și printre mese cate un fruct (de preferabil portocala care ajuta la slăbit).

O dieta exacta nu as putea sa iți dau pentru ca nu știu ce iți place sa mănânci și ce nu. Acuma ca este sezonul de salata, ar fi bine sa mănânci cate o salata verde cu lămâie.

De asemenea, am înțeles ca borșul slăbește foarte mult. Vorbeau unele fete pe forum ca este bine dacă se bea cate 1 cana de borș pe zi, însa depinde dacă reziști la gustul acru.

La pâine nu trebuie sa renunti în totalitate! Poți sa încerci pâine prăjita de dimineața și cu un suc de portocale(naturale, nu suc de la magazin).

In rest, trebuie sa renunti la prăjeli; de preferabil numai la grătar sau cuptor.

Orezul și pastele îngrașă, deci și acolo ai grija. Poți sa mănânci, însa moderat. Având în vedere ca este sezonul ciupercilor, poți sa încerci sa faci ciuperci la cuptor umplute cu piept de pui sau cu alte verdețuri.

big grin Probabil ca la sala ai încercat sa iți lucrezi masa musculara. Îți recomand niște kangoo jumps sau aerobic. Acolo lucrezi și masa musculara, însa dai jos și grăsimea.

Succes!

2 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Mananca putin si sanatos.
Nu e greu nici sa renunti la calculator.
Pa, pa.

| hummmer a răspuns:

Renunta la tot ce tine de paine,cereale, da-o pe verdeturi, salate, carne slaba la gratar, apa muuulta si multa bafta.