Nu stiu, pot fi multe cauze, dar una dintre ele este urmatoarea:
iritatie din cauza hainelor, din cauza ca nu porti sutien atat de des pe cat ar trebui sau daca porti sutien, nu e ok si are ceva care irita. Poate dormi noaptea pe piept si atunci una dintre urmari e si treaba asta de care zici tu.
Ideea e ca, daca nu porti sutien, sanii se freaca de haine si se irita, apare mancarime si disconfort si trece mult mai greu decat a aparut, chiar daca incepi sa porti sutien mai des. Adica nu se intampla asa, peste noapte, sa iti treaca.
Mergi la un medic să se uite dacă ai eczeme ori iritație de la un anumit material purtat,probabil sutien ori cremă/sampon/gel de dus/sapun care provoacă iritație.
Din moment ce nu ai specificat și vârsta, posibil să se dezvolte sânii.
Încearcă să dormi fără sutien, nimic pe tine...iar ziua un material din bumbac, tricou ori cămașă, fără sutien.
Am 19 ani deci sanii cred ca nu mai cresc si sutien nu prea port sau bustiere... si port doar bluze si tricouridin bumbac rare ori din alt material
Sânii mai cresc și se dezvoltă până la 20-22 de ani.iar dacă ai modificări fizice lunare, atunci e problemă (dacă e de la ciclu premenstrual, e normal să ai dureri de sâni).
Dormi goală pentru moment până rezolvi la un medic pentru cauza ta.
În urmă cu ceva timp am pățit și eu exact la fel. M-am interesat și posibil să fie pe bază hormonală. Eu nu am mai purtat sutien o perioadă, și am încercat să nu mă mai scarpin!
Deeaandreea9156 întreabă: