| ClaClara a întrebat:

Bunaaa,Am vazut pe net o dieta cu 600 de calorii pe zi timp de 13 zile si slabesti 7 kg este adevarat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu, sunt mituri minciuni te imbolnavesti grav si poti murii. Dieta se tine doar recomandata de medic nutritionist autorizat nu de pe net.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde de la ce greutate pleci.

| Mosotti a răspuns:

Daca esti fata in 13 zile slabeti cam 2, 3 Kg asa medie, daca esti baiat slabesti 3, 2 kg asa in medie, in nici un caz 7.

Nici daca nu mananci nimic nu dai 7 kg in 13 zile!
Ma refer la grasime, nu apa, ca aia o scoti in 7 zile mai multa dat fiind ca rinichii scoate apa in plus afara de la secretia mica de insulina. Dar o si pui repede la loc.

| mODIN a răspuns:

Doamne fereste... Nu, nu face asta! Nu conteaza cat dai jos, la nr ala de calorii o sa-ti distrugi sanatatea.

| KovacsB a răspuns:

Am tinut post negru doar cu apa 4 zile si am slabit 4kg.As mai fi tinut dar a fost ziua de nastere a unui amic si a trebuit sa ma duc sa mananc ceva carne sa beau ceva cu alcool etc.
Dar si acum dupa cateva luni am reusut sa mentin diferenta.
O sa incerc sa o fac de 7 zile cum mi-am propus initial.
Mai trebuie sa scap de 4kg ca sa fiu in tabel.

Răspuns utilizator avertizat