Mergi si fa investigatii medicale, pentru ca nu-i tocmai un comportament sanatos, mai ales ca nu te suprasoliciti.
Am încercat sa iau calciu pentru ca mi-a spus antrenoarea ca poate am lipsa de ceva și nimic.
Acum cu pandemia mai iau câte o pastila cu diferite minerale și vitamine dar tot nu văd rezultate.
Prima data când am pățit sa îmi fie rău a fost in vara și îmi era rău pe tot parcursul zilei (făceam sala dimineața) iar prietenul îmi spunea ca ma suspectează de anemie. Într-adevăr am o piele foarte albă dar asta e de la mama natura iar acea amețeala brusca cred ca e mult mai puternica fata de ce am eu. Eu câteodată dacă ma ridic brusc amețesc dar cine nu o face.
Nu inteleg ce importanta are culoare pielii, cu starile de voma?
Starile de voma pot avea cauze diverse: de al o bila deficitara, care este sensibila la orice ai manca, la boli grave, anemii, avitaminoze, leucemii, cancere samd.
Mergi si fa-ti analize medicale si nu-ti mai suprasolicita corpul, pentru ca iti poti face mai rau.
Ia o pauza de la sala, pana nu termini investigatiile medicale si nu aflii natura problemei care o ai.
Eu vorbeam de anemie. Se spune ca anemicii au o piele foarte deschisă la culoare. Despre asta era vorba.
Stiu, asta se spune in popor, printre babe, dar nu in lumea medicala unde stiinta isi spune cuvantul.
Intamplarea face sa am blonzi in familie, cu o piele foarte alba si sunt perfect sanatosi.
Eu spun sa nu te culci pe o ureche, ca si de ai anemie, este generata de ceva ce ai lipsa in corp, sau de vreo boala inca nedescoperita. Fa investigatii medicale si nnu mai fa efort fizic sa nu risti vreun lesin si chiar sa poti murii, de la suprasolicitare.
Da, FOARTE probabil ca ai o boala ca anemia, nu e normal deloc sa ti sa faca rau in halul asta, decat la primele antrenamente de un sport ca judo, unde ajungi cu capul pe pamant destul de des (inveti sa faci rostogoliri, pe parchet direct, si alte chestii din astea) ori daca nu e cazul si efectiv de la orice efort in care nu iti misti capul (ridicat de gantere de exemplu) ai in mod evident o boala ca anemia, alta explicatie nu e!
deci, mergi la doctor, cat de curand posibil, sa nu se agraveze!