| Ionelaa95 a întrebat:

Bunaaa, desprea ciocolata aș dori sa pun si eu o întrebare. Îmi este foarte rău când mănânc chiar si o pătratică dar in special ciocolata aia cu cacao sau amăruie … Îmi este rău de la tot ce conține cofeina, gen cola, ciocolata cafea … si se manifesta cu stări de neputința, gen tremur simt ca cad din picioare, de la ce sa fie oare … Stiu ca am o problema cu stomacul (am fost diagnosticata cu helicobacter pylori). Poate fi de la așa ceva? Care ați mai trecut sau trecuți prin asta, va rog lăsați câteva din sfaturile, părerile voastre!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun sfat e să fii propriul tau doctor și să nu mănânci ce nu îți face bine.
Niciodată.

| gabicoo a răspuns:

Vezi să nu fie diabet. Mergi și fă o glicemie.

| doctorandus a răspuns:

Si? Care e problema? Pur si simplu eviti sa consumi astfel de produse si ai rezolvat.

Răspuns utilizator avertizat
| Dragobeta a răspuns:

Ciocolata nu contine cofeina. Dar are zahar. Dar nu Helicobater pylori da starile astea. Alta e problema.
Faci niste analize. Dar repet si eu ce spun ceilalti: nu manca/bea nimic din ce iti face rau.